BEZ USTRUČAVANJA - Ivan Pajović: Ulice će uskoro biti pune nezaposlenih i gladnih ljudi!

  Приказа 113,486

Bez Cenzure - Zvanični kanal

Пре 13 дана

Gost emisije "Bez ustručavanja" bio je doktor ekonomskih nauka Ivan Pajović. Po mišljenju Ivana Pajovića posledice epidemije Covid-19 biće katastrofalne po srpsku ekonomiju. Najgore će proći mikro, mala i srednja preduzeća koja su već sada blizu bankrota. Velike firme i velika industrijska postrojenja preživeće uz pomoć državne intervencije, ali to sigurno ne može da zaustavi masovni gubitak radnih mesta. Po mišljenju doktora Pajovića država se nekontrolisano zadužuje na svetskom tržištu novca i spoljni dug Srbije već je blizu 40 milijardi evra i ne postoji realni izvor prihoda koji može da pokrije kamatne obaveze koje pristižu sledeće godine. Budžet za sledeću godinu imaće istorijski deficit od pet milijardi evra i nerealno je očekivati da će taj deficit moći da se smanji bez dodatnog zaduživanja. Po mišljenju Ivana Pajovića umesto da se pokrene domaća proizvodnja, strani investitori su privilegovani i njihove investicije su stvar dogovorene ekonomije. On sumnja da je na delu državna korupcija pomoću koje pare namenjene investitorima završavaju na ličnim ili stranačkim računima. Da li nas očekuju socijalni nemiri i šta možemo očekivati ove godine kada je ekonomija u pitanju, odgovore na ova pitanja možete dobiti ako pogledate najnovije izdanje emisije "Bez ustručavanja"!

Follow us:
Bcenzure
ktvbezcenzure
BezUstrucavanja
KTVBezCenzure
Podržite naš rad ukoliko ste u mogućnosti!
Uplata preko PayPal - slobodnaprodukcija@gmail.com
Uplata na račun - 160-5800100950337-43 Banca Intesa A.D.
Hvala Vam svima što podržavate naš rad!
Copyright: KTV televizija ( januar 2021. )
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!
#BezUstrucavanja

Коментара
Branko Stojković
Branko Stojković Пре 10 сати
VEĆ PEDESET GODINA POLITIČKOG ŽIVOTA BRANKA STOJKOVIĆA IZ BJELOVARA Politički rad od Stipe Šuvara pratio sam još od 1970. godine, to je tad počelo u bivšoj SFR-Jugoslaviji, ja sam onda imao 12 godina. U Bjelovaru je osnovan ogranak 1998. godine, Socijalističke radničke partije Hrvatske (SRP), a tu političku stranku je utemeljio 1997., osnivač dr. Stipe Šuvar. Stipe Šuvar je bivši sociolog i sveučilišni profesor, i republički sekretar za prosvjetu i kulturu, autor "Bijele knjige" i član Predsjedništva Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske i Centralnog komiteta Saveza komunista Jugoslavije. Došao sam na javnu tribinu i osnivačku skupštinu u Domu Kulture u Bjelovaru, to mi je bila jedinstvena prilika da napokon uživo vidim Stipu Šuvaru, čija lažljiva politika mi se duhovno i organski gadila kao mladiću. SRP je izvanparlamentarna stranka od svoga osnivanja, a u programu ističe da "okuplja ljude socijalističke orjentacije, i tako u Domu kulture došlo je svega 30-tak ljudi, uglavnom to su bili sljedbenici SRP-a. Istaknuti novi članovi iz Bjelovara, i osnivači ogranka postali su u SRP-u Jovan Zozoli i poznati bjelovarski profesor Vinko Grgurev. Na tribini kada su bila "otvorena pitanja" ja sam u oči "skresao", odnosno kazao Šuvari, sve što ga ide. Novi članovi su protiv mene pozvali "huškački" policiju, iako nisam ništa napravio - samo sam kazao što mislim o dr. Stipi Šuvari i njegovoj politici... Policija je došla - ali nisu me ništa pitali - jer kao što sam rekao; nisam ništa protuzakonito učinio. Ti članovi SRP-a su isticali da sam provokator, i da nisam na tribinu dobro došao. Po završetku tribine, kad sam otilazio meni je sve to bilo komično: da se istina ne smije govoriti, iako smo ušli 1989. godine u neku tobožnju demokraciju. No, o svemu tome poslije tribine u Bjelovaru, napisao sam nekoliko svojih članaka i javnih osvrta, i dao svoje mišljenje. Bio sam uvijek u pravu što se tiče mog političkog gledišta. Napominjem: Političari koji mijenjaju svoje kapute - su ništ koristi. Dr. Šuvar je preminuo: 29. lipnja 2004., u Zagrebu. A njegova politička stranka SRP otišla je u stečaj sa danom 01.rujna 2015. godine. Iako se nisam slagao sa kompletnom politikom od dr. Stipe Šuvara, koji se je dičio sa proslavom 70 - godišnjice Oktobarske revolucije" iz Beograda (Srbije) ipak sam pročitao neke njegove knjige, a jedna od njih je: "Hrvatski Karuzel", koja ima 589. stranica. Šuvar nije napisao ništa novo što ja nisam već znao. BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000 0958148290 (Tel/mob.
Zorica Djordjevic
Zorica Djordjevic Пре 2 дана
Gospodin covek..
Vladimir
Vladimir Пре 5 дана
Господин професор је прави Енглез 😆
Kobran Kidjo
Kobran Kidjo Пре 6 дана
Zasto ,zasto ,zasto ? Zato sto je picousti shiptar !
Kobran Kidjo
Kobran Kidjo Пре 6 дана
Zato sto mazite robijase njima je sve jedno kada padnu. To im dodje skoro kao da su kuci. Droga, kurve, alkohol i ladovina. Kablovska tv dan i noc. Straza im se klanja. Nesme niko u oci da ih pogleda. Kada izadju napolje dobijaju po cvarak na ramenu, znaci krimi napredovanje. Ako se sacuvaju od olova i nozeva, lepa im je starost garantovana. Pogledajte Zapca i Kristijana.
Dragana Novakovic
Dragana Novakovic Пре 6 дана
Nije nam dato da znamo.Saznanja I znanja su bolna a na to nismo spremni.Surova Istina.
Серб
Серб Пре 6 дана
Колико је "водитељ" одвратан.. Сећам се његовог "интервјуа" са Боканом када је по први пут био разоткривен, и недвосмислено свтрстан на "западну", болесну страну - исти је и сада.. Јебеш таквог "водитеља"!
Jelena Popovic
Jelena Popovic Пре 7 дана
Odlican gost!
Slavica Kilic
Slavica Kilic Пре 7 дана
Pravi čovjek koji zna puno. Blagoslov Božji gospodinu. Vjerujem da če tek doči njegovo vrijeme. Pozdrav iz Slovenije.
Nevenka Bozickovic
Nevenka Bozickovic Пре 7 дана
Skinite ovog skeptika sa programa ,jer mnogo zaobilazi istinu, da ne kazem da laze .Vjerujemo Vucicu koji govori suprotno kao i sto je povecanje plata i penzija pomoc privredi itd.Medju prvima u Evropi po stopi rasta. Vidi se da se zapetljao u govoru jer ne govori istinu.Priznaj gospodine,koliko je se Srbija izgradila i preporodila od kada je Vucic i njegova stranka na vlasti.Ne mozete to prznati pa pljujete po istini.Kako samo uspijete smisliti sve te lazi?Onda svojim studentima ne govoriti istinu,nazalost.
Dalibor Jelic
Dalibor Jelic Пре 7 дана
Kakvo neznanje i lupetanje.Jermenija nije priznala teritoriju Nagorno Karabaha i zvanicno nikada nije priznala ucesce u ratu.Rusija je ugovorom duzna da stiti Jermeniju ali samo u slucaju da teritorija Jermenije bude napadnuta,sto u navedenom slucaju nije bilo.
Dri Mer
Dri Mer Пре 8 дана
Свака част професоре! ... ОКУПИРАНА, опљачкана, уништена, ... јадна, бедна, Србија.
Duska Gutovic
Duska Gutovic Пре 3 дана
I sve ostale zemlje, bez izuzetka
frosinaish100
frosinaish100 Пре 8 дана
“Sudbina” ili propast sveta u kojim zivimo je davno bila prorecena. Svi se pitamo sta dalje........Pa zaista sta nam nosi buducnost? Jel postoji ko pametan da nam kaze? Ako sledeca recenica Koja je deo svetog pisma ne otslikava sta nam nosi buducnost tesko da ce bilo ko u ovoj drzavi moci....... “U danima tih kraljeva Bog ce nebeski uspostaviti kraljevstvo koje nikada nece biti unisteno. To kraljevstvo nece biti predato nekom drugom narodu. Ono ce smrviti i unistiti sva Ona kraljevstva I jedino ono ce vecno postojati” (Danilo 2:44)
Crilli Aceag
Crilli Aceag Пре 6 дана
@Ad " Isusovo Kraljevstvo je sve blize" Jeste, kako da ne, prošlo je 2000 godina i nikako da stigne, ali jeste, tu je odmah iza ćoška :D
Ad
Ad Пре 7 дана
Posle bolnih "porodjajnih bolova" dolazi divno "rodjenje" Hrista i svih pravednika..Spasimo se za Vecni Zivot, jer sad odredjujemo nasu Vecnost. Isusovo Kraljevstvo je sve blize 🙏
Toma N.
Toma N. Пре 8 дана
Nas progone jer imamo krvnih veza sa Rusijom i kao takvi smo smetnja zapadnoj hegemoniji Prevrtljivi grci nemaju ni jedan srodan sebi narod (autoktoni su)i još da je sila kao što je Rusija mogu da vrte kako hoće ,nisu satelit neke sile koja je pretnja zapadnom uticaju gospodine pritupasti ivane
TheStriza
TheStriza Пре 4 дана
Pola grcke je doslo iz male azije,liban,egipat i to relativno skoro.oni su pravoslavni mix tih krajeva.svi mediteranski narodi su lopovski,i dosli su kao uljezi odnekud.
Muhamed Avdic
Muhamed Avdic Пре 7 дана
@Toma N. sto se tice jezika nemam blage veze
Toma N.
Toma N. Пре 7 дана
@Muhamed Avdic po jeziku su autoktoni a da su mešavina svega i svačega jesu
Muhamed Avdic
Muhamed Avdic Пре 7 дана
Grci autoktoni 😂😂😂😂 Njihovi geni mix svega i svacega
Toma N.
Toma N. Пре 8 дана
pominje turske dronke da smo odbacili i prihvatili evropski način odevanja... muzika da li nam je evropska ili orjentalna? ivanu pajoviću verujem jako malo.
Toma N.
Toma N. Пре 8 дана
zapadni agent ,služi da zastraši stanovništvo
BaneSa
BaneSa Пре 8 дана
"Професор" лупета: Марат је татарско име старо стотинама година и нема благе везе са ликовима из Француске. Овог више никада нећу слушати јер лупа као отворен прозор.
BaneSa
BaneSa Пре 8 дана
Слушајући ову двојицу питам се колико човек треба да је глуп па да их не прочита најдаље у првих пола сата. Тешко оном кога је овај "професор" учио и још теже онима које је овај "доктор" лечио. Службеници...
N V
N V Пре 8 дана
Još jedna dežurna narikača. Da li će se izviniti kada se to ,,iskreno,, ne desi nikad. Molim one koji komentarišu da razmišljaju pre nego što napišu nešto,a ne da prihvataju zdravo za gotovo šta neka budala izjavi!
Ana BeLa
Ana BeLa Пре 9 дана
На бироу има милион људи, одавно, деценијама и шта... ништа... Бла, бла, бла.,.трућ...
Sirena Rott
Sirena Rott Пре 9 дана
Jel ima nesto lepo da nam kazes? Vec mesec dana imam napade panike... sta da radimo mi kojima nema ko da doturi- mame, tate, rodbina... jos ce da mi oporezuju pomocne objekte u selu
Zoran Lazic
Zoran Lazic Пре 9 дана
Ovaj je zapadni agent.
jimiboiler012
jimiboiler012 Пре 9 дана
Можда Америка има највећу војну моћ али рат се не добија само оружјем него и уз божју помоћ.
Jovan Sneg
Jovan Sneg Пре 9 дана
Rešenje je ponovo komunizam.Rešavanje dela dugova oduzimanjem imovine bogatih,otimanje fabrika tj.vraćanje subvencija stranih firmi,dirigovana ekonomija,carine na svu uvoznu robu.I polako krenuti od nule.Tu je I neka stabilna inflacija I opet u krug.Jebi ga.Doće opet ona narodna.Amerika I Engleska biće zemlja proleterska.
Rajko OSTOJIC
Rajko OSTOJIC Пре 9 дана
Bravo Ivane za Priznanje da je Srbija u Bankrotu, to i mi Znamo i Osećamo !!! Moj Stari je Morao da Napusti Posao 1968 Zbog Komunjara i Izbegao u Nemačku i tad im je Rekao da će Propasti i Nije Potrajalo ni 7, 8 i Perspektivna Firma je Zarasla u Korov !!! Ja sam Slične Sreće Trenutno 30 Godina u Švedskoj !!! Za Intimne Frizure Nisi u Pravu jer i taj Umetnički rad može biti Nova Privredna grana !!!???!!! Pozdrav Rajko iz Stockholma
Anka Kosorus
Anka Kosorus Пре 9 дана
ZA INAT NASIM GOSPODARIMA ZAGRLITE KINU I RUSIJU A ONI SEKA SE UJEDAJU ZA DUPE
Anka Kosorus
Anka Kosorus Пре 9 дана
Je ben ja našim gospodarima sve ono što im je drago
Anka Kosorus
Anka Kosorus Пре 9 дана
JADAN ti je ko je ONAJ ko je dužan ko je dužan taj je tužan
Anka Kosorus
Anka Kosorus Пре 9 дана
DEVET GODINA VAS LAZE PRAVE VAS GLUPOG A VI PRICATE JEDAN PO JEDAN A NIKAKO DA SLOŽE GDE JE STARI KADER KOJE KE TITO ŠKOLOVAO OVI MLLADI KOJI SU KUPILI DIPLOME SLOZITE SE I JURIŠ NA TVRĐAVU
Anka Kosorus
Anka Kosorus Пре 9 дана
IMA ONIH KOJE VUCKO plaća a ne rade ništa TREBA da digne penzije 50 posto o da vrati ono što su pokrali
Biljana Dimitrijević
Biljana Dimitrijević Пре 9 дана
VELIKA PODRŠKA
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
“Spas” sa 5 ili 6 Milijardi Deficita?!!!
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
Bill Gate je sve korumpirao!!!!
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
I ne samo Vi, cela jebena Evropa!!!
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
Kupili ste “Krizu”!!! Kupili ste vlastitu Omcu!!!
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
Krece Prodaja DRZAVE!!!
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
Pa uvodite nemacki mrak!!!
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
Ko vas je tukao po Usima, da uvodite laznu Covid “Krizu”?!!! Cula Zaba da se Konj potkiva!
Ivanka Butorac
Ivanka Butorac Пре 7 дана
Odslusajte intervju Dr Rade Panic i Dr. Dejan Zujovic na N1
Paul Hainze
Paul Hainze Пре 9 дана
Pa to i jeste glavni Cilj Rockefellera i Gatesa, ... !
KARI JATIDA
KARI JATIDA Пре 10 дана
KOLIKO OVA ZEMLJA IMA VIDOVNJAKA KOI VIDE SVE CRNO I NAOPAKO, GLAD, ZEDJ, BOLEST, NEPOGODE. SLUSAM MNOGE EKONOMSKE, politicke medicinske vidovnjake crno I naopako a sve se avoid na rusenjeb jebne licnosti koja in u svemu demantuje, svojom politikom kako ekonomskom tako I politickom.
Sreten Knežević
Sreten Knežević Пре 10 дана
doktore pajovicu pod hitno doktorat na proveru nevaljA
Lazar Jojic
Lazar Jojic Пре 10 дана
Овај цвикераш нек иде у библијотеку и штреба неке будалаштине које везе са реалношћу нема ју. а нек пусти нашег претсједника да утали западу по високим цијенама злато ископано у Златном добу и дасе трсимо тог дуга штосу намга натоварили жути бандити.
Марко Маринковић
Марко Маринковић Пре 10 дана
Profesor Ivan Pajović, vrhunski "domostrojac"! Čast i privilegija je lično poznavati takvog čoveka. Jedini stručnjak iz oblasti ekonomije koga svako može razumeti, čak i mala deca, kako to gospodin Pajović objašnjava. Vidi se da je dugo godina proveo u prosveti. Čovek sa jasnim stavom, čvrstim držanjem, obrazovanjem i nadasve porodičnim vaspitanjem koje se danas nazalost retko sreće, čovek toliko specifičnog rečnika... E to je Ivan! Profesor!
Be Loaded
Be Loaded Пре 8 дана
@Crilli Aceag Blagodarim na odgovoru.
Crilli Aceag
Crilli Aceag Пре 8 дана
@Be Loaded Koliko sam ja video na internetu, on za sebe kaže da je bio profesor po pozivu na Nižnjenovgorodskom državnom inženjersko-ekonomskom univerzitetu, ali ja nisam uspeo da nađem potvrdu o tome na internetu. Ostale informacija koje postoje, napisao sam u ovom komentaru, pa da ne kucam opet: rspost.info/first/x6TLmGC0e6amhJY/video.html&lc=Ugy6_HZwT66git7GR9B4AaABAg.9IKeYod1MWH9IKpd49yALs
Be Loaded
Be Loaded Пре 9 дана
Da li mi mozete dati vise informacija o doticnom npr na kom ruskom univerzitetu je predavao, i gde radi covek ukoliko je to deljiva a ne poverljiva informacija. Jako interesantan i pametan covek a malo informacija o njegovom radu.
dragan radosavljevic
dragan radosavljevic Пре 10 дана
Srbija je puna ovakvih ..strucnjaka ..na svim pozicijama od profesora do SANU a korist od njih -NULA.Samo filozofiranje i pricanje o stanju a kada ih pitate sta ste VI direktno uradili ,predlozili ....NISTA, Samo prica ,prica ,te procitao sam ,te analizirao sam ,te dugovi su ovoliki ....Ovo sto on prica to sam mogao i ja da vam ispricam kao obican dipl.ecc.u penziji.I sta ?
belamackaSerbia
belamackaSerbia Пре 9 дана
A sta da uradi? Pa i ovi sto su nas uvukli u ovaj mulj samo pricaju, pricaju pa opet imaju armiju onih sto im veruju da je tako. Da je vise ovakvih prica, mozda ljudi prestanu da veruju RTSu i Pinku da smo tigrovi.
Ljubisa Jakovljevic
Ljubisa Jakovljevic Пре 10 дана
Samo u emisije pozivate delitante!
Zorica Bucan
Zorica Bucan Пре 10 дана
eto vidite ovaj ugladjeni profesor sve zna ceo svet kaze da smona dobrom putu pitajte profesora u kojoj je stranci kod djikija pa vidite on sto kaze to kaze i djilas
Goran Radovanovic
Goran Radovanovic Пре 10 дана
On zna.....
Design Factory plus
Design Factory plus Пре 10 дана
Ajde da se nadjemo ovde za 2g pa da vidite koliko je slagao i izmisljao..
Andelka Plazonic
Andelka Plazonic Пре 10 дана
Dakle čvrsta ruka masona drži za vrat gotovo cijeli svjet zbog prezaduženosti i tako vlade pristaju dati u ropstvo stanovništvo kroz vakcinisanje samo da bi njima bilo kao dobro
Tatjana I
Tatjana I Пре 10 дана
[Nas najveci problem je sto smo u legalnom sistemu trenirani da od samog starta svog legalnog zivota lazemo o svom identitetu sa Izvoda iz Maticne Knjige Rodjnih. U porodiljskom odeljenju se desava hokus pokus kojim se za nas zivi identitet (koristi "ne-ime status" koji zapravo JESTE Sveti Duh / NASA DUSA/ BOG LAGELNOG SISTEMA koji se u legalnom sistemu naziva Kruna. Za mrtvi staus se koristi nase Hriscansko ime ili legalno ime nastalo kombinacojom ime+prezime a koje ime pripada nasem vladom pretpostavljenom blizancu koji se takodje rodio , nerazvijen i zaglavljen u placneti. Zvuci uvrnuto ali legalni sistem je upravo takav ... umobolan do daske i ko to ne opaza u ovim burnim vremenima i ne pita se zasto je to tako ima ogroman problem jer ce istim bitil lako zajahan kao tovarna mazga i rob. ============ Ja sam se malo umorila da tupim nasim ljudima da je sve sto nam se zbiva Igra oko naseg laznog i istinitog identiteta pa ako vas program bez ustrucavanja zaista zeli da pomogne nasim ljudima da se osveste na KOJI NACIN SU ZAJAGHANI KAO ROBOVI I KAKO DA SE OSLOBODE idite na moj kanal "Tatjana I" i prouceite playlist videe . Mnoge sam prevela na srpski jezik ===> ChristiamRemedyInLaw , potom Justinian Deception==> Justinijansku prevaru i nazad playlist==> ostecneje mozga ti si Kruna. ==> ja sam naucila da moj pravi i jedni ZIVI identitet u legalnom sistemu mog Izvoda .. tj sa Domovnice, Rodnog Lista , Birth Certifucate-a itd Kruna (Sveti Duh ==> Holy Spirit) tako da kada govorim sa predstavnicima vlastii raznim javnim agencijama (svi do jednog moje javne sluge / poverenici mog Kruna zemaljskog Dominiona) znam kako da in na mestu zbivanja vratim u sluzinsku pokornu poziciju prema meni i mom Kruna statusu sa izvoda. Inace da dodam svim ljudima koji na istoku koriste legalne registracijska dokumente znane kao ==> Domovnice, Izvod iz Maticne Knjige Rodjenih, Rodni List itd a na zapadu Birth Certifucate se vlada Bankarski i poverenicki iz Novog Zelanda jos od od 1835 godine, Sve sto nam se desava je Vatikanska i Britanska / House of Lords /parlamentarna / skupstinska ujdurma ///===> Evo tih linkova rspost.info/first/rn-vp6bNoaDZk90/video.html /// rspost.info/first/uampr6KtZoqjq9k/video.html ///rspost.info/first/nIyqnobRpIOyjL8/video.html /// Nama treba oredejeno vreme da izlozimo mozak ovim informacijama i tako smotamo mozak oko ovih informacija i iskristalisemo u svesti kako da komuniciramo sa oragmina defakto-vlasti i nokiramo ih nazad u sluzinsku pokornu poziciju da na nas aplikuju akte koji ne obavezuju Krunu . Treba da vidimo kako se zove navisi status u Srbiji / Hrvatskoj, Republici Srpskoj i u ostalim bivsim drzavama stare jugioslavije i da ga zauzmemo jer je to status koji ako mi nismo na vozackoj poziciju svog Izvoda, Domovnice, Rodnog Lista itd vlasti i njihove javne agencije ce da skoce u tu poziciju tj sa svoje pozicije naseg sluge se da se pretvore u zlog gospodara i da peru ruke da to rade jer nam isterju Svesti Duh / zivu Krunu iz zadnjice na ramena gde joj je mesto. Bez ovog znanja nema buduceg zivota ni nama ni nasoj deci. Prolivanje krvi samozaboravljenih ljudi Srbije, Republike Srpske, Hrvatske i ljudi koji sirom sveta korste Vatikanska registracijska dokumenta u ratovima je najdrasticniji deo terapje ljudskog kolekrivnog osvescivanja.]
Gorki Nikolic
Gorki Nikolic Пре 10 дана
Zorka koridorka, bivsa ministarka za puteve, dovela je strabag i ostale strance, da nam prave i odrzavaju puteve. Americka [sa]radnica.
Nenad Popara
Nenad Popara Пре 10 дана
Biće gadno kad sve ovo osetimo.
Zoran Pantic
Zoran Pantic Пре 10 дана
Lepo ovaj prica ali po obicaju na kljucnim tackama savije kud ne trebe, da objasnim i nadam se da me i ovde nece banovati ko i svugde gde nesto konkretno kazem. Treba da znate da je glavna meta ovde i tabu tema nas ugalj (izvoz struje je pravi uzrok zagadjenja) i ostali energetski resursi oko cega se nad nama spore amerika i energetski iscrpljena evropa koja ce u ovoj deceniji postati treci svet da zanaju oni sto planiraju odlazak. Kraj fosilnih goriva je glavni uzrok i svega sto se ove godine desava a za sta nemate logicno objasnjenje, resursi ne podrzavaju ovako obesmisljen monetarni ekonomski i socijalni sistem i zato opcije dali smanjiti stanovnistvo, uterati ga u bedu deindustijalizovati, snabdevanje na tackice itd. Inace po drugim kanalima iznosi netacne podatke o rusiji, ocrnjujuci je predstavljajuci se kao ljubitelj i to sto ga neko placa ili primorava da to radi znaci da postoji mogucnost da udjemo u njihovu interesnu zonu sto nije spas kakav neki zamisljaju ali je neuporedivo povoljnije od trenutne zapadne zavisnosti u kojoj nas drze vlasti koje se slikaju sa rusima ali nista ne potpisuju.Konacno je pomenuo multinacionalne kompanije, gospodare novca i veleposednike kao upravljace sveta, obicno muti sa nekim masonima i necastivim iz mraka, pogledajte koaliciju za inkluzivni kapitalizam. I nagore resenje mu je da cekamo bozju volju, znaci da se ne mrdamo dok nas uvlace u ropstvo, ne, resenje je jednostavno, nemojte da rusite nista nego gradite. Odvojite se od korumpiranog parazitskog sloja naroda ustanite i krenite da pravite novu zajdenicu pocev od malih lokalnih, nezavisnih od sistema u svakom aspektu zivota i ispod radara, koje ce se kad bude trebalo ujediniti u novu republiku. Ne dozvolite da elita drzi i noz i pogacu i nudi vam mrvice za poslusnost vec to uzmite u svoje ruke i ne pustajte, napravite sami ono sto vama odgovara jer vam to niko nece ponuditi kao sto vam nude milion stranputica.
Rada Jokovic
Rada Jokovic Пре 10 дана
Da li ste culi za to da je vecina zaraznih bolesti zbog boljih higijenskih mera iskorenjena pre pocetka upotrebe vakcina? Da li znate koliko je dece dobilo cerebralnu paralizu posle primanja vakcine protiv iste? Da li znate da imamo eksploziju autoimunih bolesti poslednjih 30 god kao posledicu vakcina? Svako drugo dete ima razvojni poremecaj, ili kasni u razvoju, govorni poremecaj, hiperaktivnost, alergiju, astmu...U prirodi covek moze da se zarazi ili respiratornim ili gastrointestinalnim putem i takve vakcine bi bile relativno bezbedne ali farmako industrija sprecava njihov razvoj. Vakcine putem igle nasilno kroz kozu, koja je nas najvazniji organ za zastitu od spoljnje sredine, su mobing imunog sistema. To nije jedan ubod vec hiljadu uboda jer vakcina u sebi sadrzi adjuvanse tj dodatke i tom "dzepu" je potrebno do pola godine da se razgradi. U prirodi svaka provokacija imunog sistema ima pocetak, sredinu i kraj. Sa vakcinom tog toka nema jer taj "dzep" neprestalno provocira i "maltretira" imuni sistem mesecima. U jednom trenutku imuni sistem zbog te neprirodne provokacije "zabaguje", "preskoci" i ne prepozna. svoje tkivo. To je pocetak autoimune bolesti i povratka vise nema. Istina je uvek jednostavna. Razmislite malo.
Crilli Aceag
Crilli Aceag Пре 8 дана
Svaka, ali bukvalno svaka rečenica je laž. Kako vas nije sramota da pišete ovakve budalaštine?
Nevenka Milicic
Nevenka Milicic Пре 10 дана
Свака част на овој анализи.
Miša
Miša Пре 11 дана
Reče čovek indirektno da Siniša Mali veze nema sa ekonomijom, a završio je ekonomski fakultet kao student generacije! Magistrirao je na ekonomskom fakultetu i potom na Vašingtonskom univerzitetu i izgleda da je sve izvarao posle ovakvih izjava da pojma nema. Pre će biti da je dr Ivan Pajović malo mrziteljski nastrojen prema ovoj vlasti. Da li zbog toga što nije uvažavan ili možda podcenjivan od strane nekog iz ove vlasti ili su mu potencijalni budući učesnici u vlasti nešto obećali za ovaj javni angažman, ne znam, ali čim se često pojavljuje na RSpost onda tu postoji neki privatni interes. Inače, zašto bi to radio i trošio svoje vreme. Interesantno je da svoje zaključke bazira na navodno relevantnim podacima, što i sam kaže, a to znači da ceo njegov zaključak može biti i pogrešan. U dobrom delu izlaganja ima dosta istine, ali to ne znači da je sve istina i zato njegove zaključke uzimam sa rezervom. Smeta mi što kao intelektualac izražava toliko nepoštovanje prema predsedniku ove zemlje koji je direktno izabran od strane 2M građana ove zemlje! Drugim rečima on pljuje na njihov izbor što mi je odmah upalilo "signalnu lampicu" da se on delom bavi manipulacijom javnog mnenja kako bi pripremio teren za neku drugu vlast. On ignoriše da Vučić ima gomilu savetnika i da mu oni serviraju šta će on da kaže po ekonomskim ili drugim pitanjima i znajući to on ga stalno omalovažava kao da je on sve to smislio. U celoj toj njegovoj priči ja vidim samo neke kritike, a ne rešenja. Kako bi bilo da se shvati da u postojećim uslovima su realizovana samo moguća rešenja koja diktiraju ti uslovi. I na kraju, dr Ivan je veoma pametan čovek, ali se igra oko "crvene linije" pa je zato malo zastranio.
Vesna Blagojevic
Vesna Blagojevic Пре 11 дана
Ne mraci vise ljude.
Slobodan Radetić
Slobodan Radetić Пре 11 дана
U vezi samog kraja emisije... prihvatili ste sve sa zapada i sada ste tu gdje jeste. O tome ste pričali cijelu emisiju. Tako da samo se vi držite zapada. A u ostalom kao i mi svi.
Edgar Alan Ford
Edgar Alan Ford Пре 11 дана
Odbijam da učestvujem u dijalogu čiji je jedini smisao lično pljuvanje bez argumenata. A šta vi radite isticanjem komentara koji nemaju nikakvu opštekorisnu poruku, to je posebna priča. Uostalom ceo ovaj virtuelni prostor se odavno pretvorio u vašar taštine i radije ću se povući, nego da ovde igram ping pong sa raznim vernicima nauke, koji nikad nisu preispitali najosnovnije epistemološke postavke na kojima je sazdano sve znanje koje se danas ( pompempezno, jer se veruje u njegovu apsolutnu tačnost i važnost) naziva egzaktnim.
Branimir Nikolić
Branimir Nikolić Пре 11 дана
Овај део од 01:17:00 када је реч о томе да ли Србија припада Европи, Западу, Истоку... Извршено је типично EU-нијатско извртање теза на начин да се поистовећује политички интерес са моделом функционисања. То што као бројчано мали и економски неутицајан народ нисмо ми ти који "диктирамо" технологију, начин облачења или економске моделе већ прихватамо постојеће оних већих и утицајнијих од нас, не значи да им припадамо и још важније - не значи да нас они сматрају равноправнима и припадницима њиховог "културног клуба". То су нам баш они већи и утицајнији са Запада више пута КРВАВО "објаснили" користећи нас као топовско месо и кусур кад смо "савезници", или кроз директно непријатељство. Они нас Србе, Балканце, Словене, православце, "Источњаке" презиру и посматрају као ресурс за искориштавање. Грке исто презиру, што се јасно видело током протеклих 10+ година током којих је грчка економска криза "објашњавана" кроз "духовите" и дубоко презриве анализе грчке "лењости, паразитирања на ЕУ фондовима, коруптивности...". Када се тврди да своју политичку сигурност треба да нађемо у политичком, економском, сигурносном... повезивању са Истоком, то не значи да ћемо због тога бити лишени начина живљења на који смо навикли; и даље бисмо могли да се облачимо како хоћемо, да слушамо музику и гледамо филмове које хоћемо, учимо енглески језик са америчким акцентом, пијемо кока-колу и трипујемо да смо "део западне цивилизације" иако нас та иста генерацијама сатире као гамад.
Miloš Bogdanović
Miloš Bogdanović Пре 11 дана
Mislim da bi vakcinacija mogla da nas spase depresije.
Miroslav
Miroslav Пре 11 дана
Samo bih voleo da znam odakle ovaj covek zna ove informacije kad koliko znam nije u vlasti nije niko na funkciji, ne zna kakvo je stanje u budzetu i odAakle on zna da smo mi u bankrotu, da u budzetu nema para i slicno. Odakle mu informacije!? Da me niko ne shvati pogresno nisam bot , mrzim ovu vlast i jedva cekam da odu u istoriju.
dragan Milutinovic
dragan Milutinovic Пре 11 дана
Kakav covek,vidi se da mu doktorat nije plagijat
Crilli Aceag
Crilli Aceag Пре 8 дана
A gde je taj doktorat? :)
S J
S J Пре 10 дана
Plagijatori ne umeju ni tekst o ovome da sroce.
Драган Атанацковић Теодор
Драган Атанацковић Теодор Пре 11 дана
Сетите се комуниста и кад су они доспели под "народни микроскоп"… Кад су стрељали "класне непријатеље", кад су "уводили задруге, спроводили откуп"? Не, него тек кад је попустио (лажни, неодрживи) стандард. И није народ тад баш мислио да их мења. Мислио је само да их подстакне да "боље раде", да му "врате добар стандард". restruktura.org/vecina-naroda-ne-analizira-vlast-dokle-god-moze/
Klejara
Klejara Пре 11 дана
Problem je taj sto ovo slusaju ljudi koji su svesni situacije, niko drugi. Svi znamo da nemam para i da nam se sve raspada ma koliko god oni lagali na TV. Naravno niko od politicara ili bilo ko na vlasti niti gleda ovo niti se bavi problemi vec samo sedi gde si, primaj platu, glasaj i cuti sta ti fali. Partiska drzava ne moze da funkcioinise, ali svi koji su u lancu zive dobro tako da nema sta da se menja a mi tonemo sve vise i vise
Dusko Grujic
Dusko Grujic Пре 11 дана
Ulice i treba da budu pune otpustenih i gladnih. Samo malo ste zakasnili vi buduci otpusteni i gladni teletabisi. Kada vas LjUDI upozoravaju da je SVE ovo oko plandemije prevara , vi ih ismevate.Eto vam sada vas tv pa njega jedite , ili one koji su vas sa tog istog tv-a pravili magarcima. Obratite se sada licemerima koji su vas SVESNO obmanjivali ( citaj , prodali dupe za pare), pa sada njih jurite za lovu koju ste nesposobni da sami napravite nego cekate da vam drugi da. Mozete slobodno da pocrkate sto se mene tice, a sva je prilika da ce vas panduri( citaj, podguzne muve) malo vise lesiti a neke i malo likvidirati za primer Dobrodosli u Let iznad kukavicjeg gnezda 2 , ali ovaj put u reziji aleksandra kurcica , kao i glavnog glumca ove tragikomedije. Da nije smesno , bilo bi tuzno.Komentarisem samo naslov.
Nevenka Milicic
Nevenka Milicic Пре 10 дана
Апсолутно сте у праву.
Robert Szilasi
Robert Szilasi Пре 11 дана
Treba reci jasno SRBIMA da nece moci da sede ispred prodavnice i da piju pivo vec ce morati nešto da rade
S J
S J Пре 10 дана
Ko to treba da kaže?
Mirsad Tabakovic
Mirsad Tabakovic Пре 11 дана
Podijele medju srbima a isto tako i medju ostalim narodima ex Jugoslavije veliki je problem. Svi mi imamo nesto zajednicko, pa zasto to nebi bio razlog da budemo bolji nego EU. Sve nas mrznja vuce u blato u kojem se vec 30 godina valjamo, a de ne spominjem sve strahote rata.
Ljubisa Ljubisic
Ljubisa Ljubisic Пре 11 дана
bravo doktore!! svaka cast i sve si tacno rekao,a voditelj je terpan kad postavlja tako glupava pitanja!! sta lupeta "jel to moze dugorocno" pa uporno ponavlja,jel on cuje sta mu covek govori i objasnjava,cela vlada nam je retardirana i svi su kriminalci!!!
Petar P
Petar P Пре 11 дана
Nece doci do bankrota jer garantuju kreditorima nasom imovinom i drzavnom. Fora je sto su se kvarni napredni radikali sa zutom bandom dosetili i stavili nasu imovinu u zalog, zakone o izvrsenju i drugo su odavno doneli jos 2013 bas da bi mogli da se zaduzuju i kradu. Nasa imovina ce u rasprodaju cim krenu porezi da se gomilaju , vec dizu poreze gore nego za vrrme turaka. Na ovaj nacin mi Srbi placamo i ovu izdaju Kosova. Vucic je opasan covek beskrupulozan i sa svojom kamarilom nas je unistio i zavio u crno. On gleda samo sebe, svoju mafiju i botove koji ga drze i gladaju za njega. Srbija je unistena
Petar P
Petar P Пре 8 дана
@Jovan Sneg tako je , politicari i ovi funkcioneri na vlasti a i u opozici vecina su dehumanizovani, nemaju oni osecaj za narod i opste dobro. Da imaju te vrline ne bi bili na vlasti. Poenta price je da je kod nas sistem postavljen od 2 svetskog rata sa uticajem spolja da se ne brine o ljudima i narodu. Ovde se desetinama godina radi na podjarmivanju i unistenju naroda, planski kad mislim narod mislim na ljude koji su postojani sa vrlinama . Ovo se sve namerno radi, postavljaju najgori ljudi na funkcije, gura nepotizam i mrznja medju ljudima,i kao sto mozemo da vidimo dobar deo ljudi i naroda nema osecaj za opste dobro
Jovan Sneg
Jovan Sneg Пре 8 дана
@Petar P Da.Najmanje su bitni ljudi.Ima niz primera da nešto nije u redu.Kao bore se za državu.Nije mi jasno.Znate,interesantna je jedna stvar.U celoj toj ujudurmi oko privatizacija,prvo su prodate uljare,mlinovi I šećerane.Onda je došla duvanska industrija pa cementare.Tada nam je slomljena kičma.Izgubili smo kontrolu nad strateškim proizvodima.Više ni sopstveni hleb ne možemo da zamesimo.Da ne dužim.Eto.Malom broju ljudi su neke stvari jasne.Ali,šta ćete.Uspeli smo da se oslobodimo Turaka.U dva rata sa Nemcima izašli kao pobednici,a ništa nismo naučili.Doslovno nas satraše glupost I površnost.Usud ili nešto drugo,ne znam.
Petar P
Petar P Пре 9 дана
@Jovan Sneg sad si dotakao srz ovog ludila, realno meni je odavno jasno da ovo ludilo od uredjenja i sistema gura strani faktor sa ciljem daljeg razjedinjavanja i podele naroda, kako bi nas lakse kontrolisali. I migranti su samo jos jedan faktor unistenja naseg naroda. Za 10 god Srbi ce biti razjedinjena manjina sto i jeste cilj radi lakse kontrole ovog strateskog prostora.
Jovan Sneg
Jovan Sneg Пре 9 дана
@Petar P Da.Ali I ta policija je sirotinja.I vojska I parapolicija,ma skoro svi.Mogu da otmu par boljih kuća I nešto novijih stanova.Šta je sa starim dotrajalim kućama,starim zgradurinama?Kome to treba.U manjim mestima više vredi automobil od kuće ili stana.Neće biti lešina za sve lešinare.Sve to vuče jedno drugo.Ti što uzmu pedeset,sto stanova,šta će sa njima?Održavati?Skupo je.Prodati?Kome?Izdavati?Za koliko I kome?Teška su to pitanja.Sad ćete reći Talibanima.Ne.Oni hoće Beograd na vodi I imanja koja mogu da ograde zidom.Kod nas ima dosta arapa I prva investicija je bedem,koji nije providan.Jedno je sigurno.Bez opšteg prosperiteta nema ni ličnog.Tema je beskonačna.Rekao sam davno.Svako treba da se zapita,šta u stvari želi?Samo deset.minuta života u razmišljanju,pojednostaviće mnogo toga.Ali,izgleda da je I tih deset minuta kvalitetnog razmišljanja za nas nedostižno.
Petar P
Petar P Пре 9 дана
@Jovan Sneg jeste , moraju se desiti promene spolja prvo da bi krenulo i ovde, naoruzali su policiju, mafiju i parapplicijske strukture kod nas da sacuvaju ovaj neljudski poredak i ubijaju vec sada sve koji im se suprostave ili ih prepoznaju kao opasnost u buducnosti
Zoran Djokic
Zoran Djokic Пре 11 дана
Pitate se zašto se Kina brzo oporavila od Korone, odgovor je jasan, Kina je industrijska baza Amerike, a u dogledno vreme, će je okrenuti, protiv Rusije, zato se i Belorusija budi, valjda će i Ukrajina ustati..!? Ili će jednoumlje nastati na celoj Planeti, pod Crnim plemstvom i Kabalom..!
Zoran Djokic
Zoran Djokic Пре 11 дана
Kad, Vučić rasproda, Eps....... i na kraju će prodavati naše kuće i stanove, prvo će podići porez enormno, pa ko ne može da plati, ide na doboš, ali će onda ostati u svojoj kući ili stanu i plaćaće stanarinu, ali će biti oslobođen poreza, ja mislim da je to pošteno, jer takav narod koji je podržavao Vučića, bolje i ne zaslužuje.!
Milan Aksentijevic
Milan Aksentijevic Пре 4 дана
@Miša ne seri, molim te.
Miša
Miša Пре 9 дана
@Zoran Djokic Pa evo i dr Ivan kaže da će rasprodati EPS, beogradski vodovod itd. Da li ćete reći sutra da on laže ako se to ne desi? Nećete sigurno. Sve što se Vučiću zamera je neispunjena obećanja, a to nije laž već nemogućnost da se nešto ostvari.
Zoran Djokic
Zoran Djokic Пре 10 дана
@Miša ko će zapamtiti, sve njegove laži i prevare... To ne ože da se smesti u memoriju najmoćnijih kompjutera..!
Miša
Miša Пре 11 дана
A što bi to Vučić radio? Zar se ne sećate kada je govorio kako mi kupujemo zlato da imamo za crne dane. Izgleda da je domaćim lopinama ta informacija zapela za oko pa se boje da se neće domoći tih zaliha ako ih potroši za ove vanredne izdatke i onda bi čim prije da dođu na vlast pa makar i silom.
S C
S C Пре 11 дана
hvala pikusacu tako.
Branko Milosev
Branko Milosev Пре 11 дана
Guzenbauer na Srbskom prevedeno znaci , dupegraditelj.
Vera Vukmirovic
Vera Vukmirovic Пре 10 дана
Nije SrBskom, nego srpskom. Izmisljanje novog pravopisa ostavi za Hrvate. Poz
Ivana Todorovski
Ivana Todorovski Пре 11 дана
Covek je strucnjak i to je odlicno ali pitam se da li bi neko od gostiju koji su strucnjaci i sferi ekonomije a gosti su na brojnim ovakvim emisijama mogli da malo Manje raspravljaju o “ svetskim pitanjima- temama” a vise se fokusiraju kako da Srbija bude ekonomski bolja da bi u njoj bolje ziveli i oni koji nisu” elita” !!!
gerry mrkaijc
gerry mrkaijc Пре 11 дана
Po ovom psetu ne laze samo vlada nego i medunarodni monetarni fond i evropska komisija.
Violeta Markovic
Violeta Markovic Пре 11 дана
Gospodine Ivane svaka vam je zlatna svaka cast drago mi je i srecna sam sto postoje jos takvi ljudi poput vas veliki poz
Milan Simic
Milan Simic Пре 11 дана
S 400 stigao s 500 sta amerika ima patriot to je zastarelo to je samo jedan primer ko je jaci konvencionalno rusi ili ameri abrams stari tenk avion f35 promasaj raspitajte sta su rusi napravili ameri mala deca sa prackama to je istina
Milan Simic
Milan Simic Пре 11 дана
Rusi ce drzati poslednju rec
Milan Simic
Milan Simic Пре 11 дана
Konvecionalno oruzje daleko savremenije od americkog prava istina jermene nisu pomogli zbog nove vlasti zabranjivanje riskog jezika itd to je istina rusija malo duguje amerika mnogo mnogo................................
Pejo Božić
Pejo Božić Пре 12 дана
Istinoljubiv i duhovan,a veliki ekonomski stručnjak. Gospodin nek je uz tebe Ivane.Veliki pozdrav!
Nikifor63
Nikifor63 Пре 12 дана
nas problem je sto nas suvise malo gleda ovakve izuzetne emisije Gost je perfektan kao i voditelj
Aleksandar Borisavljevic
Aleksandar Borisavljevic Пре 12 дана
Bravooo
Milton Welch
Milton Welch Пре 12 дана
Cestitke gostu i domacinu. 1:00:00 pljujte na stary drzavu.
Vlajko Narancic
Vlajko Narancic Пре 12 дана
Paja je veliki mrsomud ! Izblati sve zivo a NATO alijansu hvali, pa izgleda da ga dobro placaju.Treba mu za to pametovanje dati nagradu, kramp u ruke da okopava kanale po zimskom vremenu bez novca- ne nagrade
Marjan Pevec
Marjan Pevec Пре 12 дана
Slovenački zavod za statistiko SURS je objavio, 8.1.2021 podatke za 2019 za Slovenijo, gdje znaša ta deo nelegalnih delatnosti, koji se ubrojava u ukupni BDP, koji se imenuje Popravci zajema BDP. Ova delatnost je znosila 7,6% BDP, ili 3,6 mlrd € u Sloveniji. Ima tamo 7 grupa od N1 do N7. Je jako dobro razradženo i pojasnjeno. Može tako dobro razradženo metodologijo da objavi srbski zavod za statistiku za Srbijo, da može, da poštovani g. Pajović može, da kaže srbskoj javnosti. Pozz
Nenad Ratic
Nenad Ratic Пре 12 дана
svaka cast gostu , dokaz da nije bas sve pametno jos uvek pobeglo iz SNS SVINJCA , ali impresionira i voditelj pitanjima , na kraju vidim da je i on sa nekakvim zvanjem dakle nije starleta voditeljka ili nesto slicno . Pritisaka sa zapada ce uvrk biti , ali i njima su krila dobro podkresana tako da ako mi uspemo sjebati mangupe iz nasih redova , ostalo ce biti ipak pesmica . Zapad ce se , zapravo vec se bavi sopstvenim jadima . Da ne detaljisemo .
luidji lujo
luidji lujo Пре 12 дана
Profesore, na iducoj sjednici Skupstine Srbije dobit ces etiketu "strani placenik i domaci izdajnik" Pa ti vidi!°
Vlado Radić
Vlado Radić Пре 11 дана
A šta jel misliš da ne treba. Treba njega i ispljuvati u da je sreće i izbubačiti dobro. Pa zar ne vidiš da je čovjek normalan, kulturan, stručan, elokventan, priča jezikom koji svako razumije. Pa kome takav treba?
Mediocris Tenebris
Mediocris Tenebris Пре 11 дана
То сигурно.😆
maksim61ful
maksim61ful Пре 12 дана
hebiga, ljudi ne izlaze na izbore u polovini od upisanih biraca, vec duze, jer nisu zadovoljni ponudjenim, ali se i ne organizuju i ne pokusavaju da ponude nesto sto hoce, cekaju da neko to uradi za njih, mi Drpistanci smo lenji, sitni lopovi, ''vajdicari"', po IPAP SPORAZUMU 2, NATO JE VRHOVNI IZVRSITELJ, PA KAD NAM POKUCA NA VRATA...BICE KASNO, a time, SVI KOJI NE IZLAZE, INDIREKTNO PODRZAVAJU OVU PLJACKU STRANACA SA A.VUCICEM KAO UPRAVNIKOM OKUPIRANE SORABIE ?
Petar P
Petar P Пре 12 дана
E moj Pajovicu, istinu zboris ali raja ne voli istinu, vec hleba i igara. Objasnio covek, jos malo i kraj Srbije. Ovo politicara, tajkuna i zutih i SNS botova i zaposlenih sto je zivelo od 2000 to je to, sad treba vracati ovih javnih 30 milijardi a po nekim procenama sa dugom gradjana od 10 milijardi i dugom opstina i oko 8 prema Kinezima nas dug ide mnogo preko 50 milijardi. Ako nam je realan BDP oko 25 milijardi sve je jasno, sto mi koji nismo zuti i SNS botovi vec osecamo i gladujemo jer nemamo za ove naduvane racune i akcize. Stigao je kraj i bankrot. Vucic i ekipa ce na Bahame da uziva u penziji a gde ce botovi kad krene haos i glad uskoro
desstini7 desstini
desstini7 desstini Пре 12 дана
Postovani Ivane, previse ste pazljivo citali knjige iz ekonomije...sadasnja a i buduca ekonomija, u starim shvatanjima , VISE NE POSTOJE!!!!!
Martin Jovanovic
Martin Jovanovic Пре 12 дана
"Sta nam rade to je da se hodza prekrsti"
Ljiljana Lilly R
Ljiljana Lilly R Пре 11 дана
хаха
Illyrian Blood
Illyrian Blood Пре 12 дана
Dialog sa Dardanijom ( Kosovom )do infinita. Bas vas briga sto nemate more, jer imate mornaricu u adi ciganliju. Servijanci morate vratiti Vojvodinu ,Sanxhak,Toplicu i Timok onome kome istoriski pripada.
TheStriza
TheStriza Пре 4 дана
Pripojicemo se Bugarskoj,pa izlazimo na Jadran,kad nam ne daju Egej
Vojeslav Terzanovičić
Vojeslav Terzanovičić Пре 11 дана
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
dugmic dugmic
dugmic dugmic Пре 12 дана
Tacno gospodine Pajovicu subvencije drzavnim nasim firmama
Sonja Rukavina
Sonja Rukavina Пре 12 дана
Cijenjeni dr Ivane Pajoviću,zbog Vašeg načina objašnjavanja ekonomije,dobijam želju da upišem ek.fak,pod uslovom da ste VI PREDAVAČ!Kompliment i domaćinu,koji je izuzetno kulturan u dijalogu,neupadljiv,a postavlja pitanja koja treba i kada treba!
Crilli Aceag
Crilli Aceag Пре 8 дана
@Miloš Bogdanović Možda je tamo bio predavač po pozivu, ali ne vidi da je bio nešto više od toga.
Miloš Bogdanović
Miloš Bogdanović Пре 11 дана
Ćovek predaje u Rusiji. Zato verovatno i sme da priča to što zaista misli.
Curo Pukic
Curo Pukic Пре 12 дана
Imam utisak da ove ptice zloslutnice imaju svoju publiku pesimista koji idu sa kanala na kanal tražeći što crnju prognozu naše budućnosti. Ekonomska propast, treći svetski rat, ekološka katastrofa, čipovanje, apokalipsa. Pa dokle više. Ljudi, ako vi niste svesni da su samo smrt, bol i patnja izvesni u životu, a da je sticajem okolnosti ovo možda i najbolji period ljudske civilizacije od postanka sveta pročitajte malo istoriju pa ćete videti koliko smo srećni što živimo ovako kako živimo.
Duro ljustina
Duro ljustina Пре 12 дана
Javni sektor= glasaci sns
Blade Runner
Blade Runner Пре 12 дана
...ali i naoružanih !
Dexter Dex
Dexter Dex Пре 12 дана
Fenomenalna disertacija Vulina
zeepiet
zeepiet Пре 12 дана
Finansijski sektor se podhitno mora odvojiti od privatnog finansijskog sektora tj drugim recima dinare od plate odvojiti id dinara/evra iz beskrupuloznog stvaramo-novac-ni-iz-cega sektora.
Sanja
Sanja Пре 12 дана
U normalnoj državi bi svako bio ponosan da ima stručnjaka kao što je gospodin Ivan Pajović. Mi ne prepoznajemo važne jedinke u društvu i ne želimo da iskoristimo njihovo znanje i stručnost. Zato i jesmo tu gde jesmo. Ne bi me čudilo da ga posle ovog intervjua režimski mediji napadnu i proglase kao ''enemy of the State''.
Miša
Miša Пре 11 дана
Ako ga već toliko hvališ, kaži koja rešenja je ponudio u odnosu na ono što se sada kao pogrešno radi. Kaže da je davanje 100€ glupost!? Primera radi, ispade da su Japanci najveći glupaci na planeti jer su dali daleko više narodu nego mi! Da ne dužim, rešenja se ne nude, a to znači da ovi postojeći radi dobro u okviru mogućeg.
UPRAVO JAVLJENO, PREMIINULA JE, SRBIJA U SUZZAMA
0:35
Dnevna Doza
Приказа 120 хиљ.
ALEN SAKIĆ - ZBOGOM (LYRICS VIDEO)
3:13
Balkaton Gang
Приказа 672 хиљ.
Zvezda počela zimske pripreme
1:31:32
Crvena zvezda
Приказа 65 хиљ.
NA RUBU ZNANOSTI: Genetika katastrofizma
48:23
Hrvatska radiotelevizija
Приказа 168 хиљ.
BEZ USTRUČAVANJA - Božidar Delić: Šešelj i Vučić su najveći prevaranti u Srbiji!
1:40:48
UPRAVO JAVLJENO, PREMIINULA JE, SRBIJA U SUZZAMA
0:35
Dnevna Doza
Приказа 120 хиљ.
ALEN SAKIĆ - ZBOGOM (LYRICS VIDEO)
3:13
Balkaton Gang
Приказа 672 хиљ.
2BONA - CANDY 🍭 (OFFICIAL VIDEO 2021)
2:51
Two Louder TV
Приказа 841 хиљ.
KOJI JE DŽIP JAČI ?! *dizel vs benzin*
14:17
BBT official
Приказа 101 хиљ.
Billie Eilish, ROSALÍA - Lo Vas A Olvidar (Official Music Video)
3:53
VELIKO ODBROJAVANJE: 180 Dana do povijesnog razotkrivanja!
17:38