POSLE RUCKA - UDARNA TEMA - dr Nestorovic otkriva koju vakcinu izabrati i koliko dugo nas stiti!

  Приказа 164,875

Happy Tv

Пре 22 дана

#poslerucka​​ #happytv​​
DANAS U EMISIJI "POSLE RUČKA" ISTRAŽUJEMO: Koje vakcine su najefikasnije? Kako odlučiti koju vakcinu primiti? Koliko dugo smo zaštićeni nakon vakcinacije? Koliko dugo nakon vakcinacije imamo antitela?
Gosti: Prof dr Branimir Nestorović - Načelnik odeljenja za alergologiju, pulmologiju univerzitetske dečije klinike u Beogradu
Prof dr Vesko Drašković - Strateški centar za vitalnost nacije
Prof dr Gradimir Dragutinović - Direktor medicinskog centra u Obninsku i neuroradiolog

Voditelj: Vanja Bulić
Official website► happytv.rs/
Budite uvek u toku sa Parovima:
Parovi News► happytv.rs/rijaliti-parovi
Ekskluzivno pratite oficijalni live stream-a Parova!
Live stream kanal ► rspost.info/post/OV8gY5m2IhoEsyGVA27gKQ.htmlfeed

Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook► realityparovi/
Instagram► happy.tv.rs
Twitter ► officialtvhappy
Oficijalni RSpost kanali Happy televizije:
Parovi► rspost.info/post/QVxuhJGZNPwOwcAstbvX1A.html
Parovi Stream 1► rspost.info/post/OV8gY5m2IhoEsyGVA27gKQ.html
Prelo u našem Sokaku► rspost.info/post/pKmJX4DwdQs_mC0qoTACXA.htmlfeatured
Letnji kamp► rspost.info/post/FGUANjEqHOa1ziukYDMO1g.htmlfeatured
Ćirilica► rspost.info/post/7U3lawbCeM9xi7ozRSPbNQ.html
Goli Život► rspost.info/post/fFsalWhdhEy6LJkB0cEG1w.html
Jutarnji program► rspost.info/post/h1-xopKMTD73yhkDkur3Rw.html
Happy TV► rspost.info
Glamur► rspost.info/post/1otxe7mAdyaby5FCDRK6bw.html
Čađava mehana► rspost.info/post/OVYlb7R0-D6Blf9qgl7tiA.html
Novajlije► rspost.info/post/BpsjuPkIa954fWn5CsasWw.html
Maldivi► rspost.info/post/eUd13JKicJ3WuXo2USYXsA.html
Snaga Oktana► rspost.info/post/2Vnd89iPokTpDoPLvmLb6Q.html

Happy BSC portal aplikacije:
Happytv Portal iOS aplikacija ► apps.apple.com/hr/app/happy-bsc/id1498781759
Happytv Portal Android aplikacija ► play.google.com/store/apps/details?id=rs.happytv.happytv

Label and Copyright: TV Happy
Video: TV Happy
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Коментара
Ruza Culibrk
Ruza Culibrk Пре 2 сата
Ovo sad nerazumem štoje dr Nestorović rekao za sunce je ok a da se sunča nema e koje kakvim kremama toje nemoguće ako sam negde pored vode kupam se sunčam za par sati sam crvena kao rak dobijam sunčani iz bez tih krema ili ulja je nemoguće
royal011
royal011 Пре 9 сати
Preuzeto od reci do reci, bolje ni ja ne bih moga da napisem ovom kvazi-strucnjaku: "U svakoj iole normalnijoj zemlji ovaj čovek bi bio ili u zatvoru ili na psihijatrijskom zatvorenom odeljenju. Čovek kao da ima antisocijalni poremećaj ličnosti, i ko je gledao onaj jedan njegov intervju, shvata da je imao problema još iz najranije mladosti. Dakle on nije lud, radi se o poremećaju ličnosti i nasušnoj potrebi da kontrira svemu, posebno autoritetima i "da bude samo svoj", zatim ta neverovatna harizmatičnost kojom pleni i zasenjuje ljude a obara žene s nogu koje vlaže na njega kao na Ted Bandija....Opet ukazuje na psihopatiju. Pa zatim makijavelizam...jos jedna crta...Isprao Đovaku mozak pa će graditi nadrimedicinski centar za homeopatiju 🙄 i sve ostale
Dragan Aleksic
Dragan Aleksic Пре 12 сати
Isteraj ovog Radiologa.Sta treba da se vakcinisem na svoju odgovornost!?U mom selu hvala Bogu niko nije zarazen- sem par budala koje su na zdravo strpali u Kovid centar da na njima eksperimentisu.
Elizabeta Milovanovic
Elizabeta Milovanovic Пре 23 сата
Pozdrav za doktora Nestorovica!
Zoran Topalovic
Zoran Topalovic Пре дан
Los voditelj za ovu temu,nije ovo humoristička emisija,sem Doktora Nestorovića,ostale treba izbaciti da bih ovo bila korisna emisija i da bih culi korisne informacije,a ovi samo guse temu i necemo cuti nista korisno,dali ce neko objasniti ,nesto o vakcina,a to da smo nesrecni,sami,siromašni i zbog toga depresivni i da je sve u raspadu i mi i zemlja i da zivimo,pod stresom od siromaštva,jer mi drzavu ,vlast,zanimamo samo za izbore!
branko raspet
branko raspet Пре дан
kdo ima zdrav razum mu je vse jastno kaj se dogaja
Erna Sarajevo
Erna Sarajevo Пре 3 дана
Ovaj doktor vazda po nekim emisijama..malo i preterano..imalo jos drugih doktora na ovom svetu?
Aleksandra Djuric
Aleksandra Djuric Пре 4 дана
Tebe Nestorovicu sam jako cenila, ali nesto mi postajes sumljiv
miro y
miro y Пре 5 дана
sto bi moj dobar prijatelj rekao :" SAMO TI SERI ! "
Oliver Istoričarević
Oliver Istoričarević Пре 6 дана
Најгори талог и шљам су надрилекари Несторовић и Јована Стојковић. Знање Срба је на нули. Отуда глупост тријумфује а из тога наклоност и симпатије за надрилекаре. Подршка стручњаку Градимиру.
Zlatko Kapetanovic
Zlatko Kapetanovic Пре 7 дана
COVID nije naziv za Virus nego skracenica za pasos o vakcinisanju: CERTIFICATE OF VACCINATION ID a naziv za Virus je SARS-CoV-2.
Zlatko Kapetanovic
Zlatko Kapetanovic Пре 7 дана
Ovaj Gradimir je takav tupan jer nemoze imati nikakve podatke o posljedicama virusa ili bilo kakve druge odgovore dok god su zabranjene obdukcije!!!!!!!!
Violeta Tomic
Violeta Tomic Пре 7 дана
Hoce li neko vec skinuti ili prestati da slusa ovog Dragutinovica koji u svakoj emisiji gde je pozvan otvoreno preti narodu na ovaj ili onaj nacin. Zdravstveni sam radnik, naravno ne treba lagati i zamlacivati narod, ali on se kao zlo krije Iza zvanja doktora. Da li jos neko dozivljava njegovo izlaganje negativnim I kao otvorenu pretnju?
Ivan Skulic
Ivan Skulic Пре 8 дана
Priliku Jovani trebaju ljudi dati na izborima pa da u Skupstini kaze sta ima. Nesto slicno sto je Drasko Stanivukovic za Banja Luku napravio, nasa dama moze ovde biti ta iskra u Srbiji jer velika Jovana !
Драгана М. Реџић
Драгана М. Реџић Пре 8 дана
I Rusi gledaju da zarade na svojoj vakcini. Ni za jednu ne znamo kakvog je sadržaja a ne znaju ni doktori osim toga što svaka od njih ima aluminijum kao aditiv. Zna se da se unazad 90 godina aluminijum koristi kao aditiv za vakcine... Ima puno pametnih mlađih doktora medicinskih nauka koji NEĆE NI POD RAZNO DA SE VAKCINIŠU! Šta Vam to govori? Bolje je da lečite taj narod nego što nam reklamirate vakcine. Da ne pominjem MMR vakcinu ona me posebno boli zbog mog bratanca.
Драгана М. Реџић
Драгана М. Реџић Пре 8 дана
Doktori, šta ćemo sa tim što nam umiru srodnici nakon kineske vakcine pritom nisu bili bolesni ljudi? Zar niste odgovorni pred zakonom za reklamiranje i nuđenje vakcina i preporukom vakcinacije? Možete vi i koktel vitamina da primite i akvu destilatu a nama da nudite rusku kinesku astru zeneku i slično. Da li ste videli kakve konvulzije celog tela imaju vaše kolege i medicinsko osoblje u Kanadi od modernine vakcine? Mislim stvarno uzmite se u pamet! Tri bliska srodnika sam izgubila za 5 meseci.Tetku od kineske vakcine i dvojicu braće zbog respiratora i Remdesivira.
Balkanske Trave
Balkanske Trave Пре 8 дана
Pokusao sam da gledam ali ste napravili glupost sa videom. Ne stavljaju se reklame na svakih 3-4 minuta.... Posto ste me smorili reklamama onda sam odlucio da skinem ceo video besplatno i odgledam bez ijedne reklame... To savetujem svima kada gusite... budite razumni i stavite na 20 min sasvim zdravo i normalno
Rada Ostojić
Rada Ostojić Пре 9 дана
Ja se izvinjavam dr. Jovana nije protiv vakcine ona kaže citiram nisam protiv vakcine ja sam protiv prisilnog vakcinisanja ili da nas uvjetuju sa vakcinom dr Jovani se izvinjavam što sam napisala da je protiv vakcina Jovana je za mene jedna od naj mudrijih i pametnih doktora dr Nestorović također moj naklon takvim dr.
Selmin Bodis
Selmin Bodis Пре 9 дана
Bill Gates zna sve unaprijed(pravi doktor,deda Vanga).I ja bi znao sve da imam toliki novac.A do njega naravno nemoze doci taj virus..E pa stvarno...........
angel7779868
angel7779868 Пре 10 дана
Doktor je i bolji od Zdravka Colica
Red Bullet
Red Bullet Пре 10 дана
Premalo reklama. Trebalo bi staviti na svakih 10-15 sekundi. Odustao sam od videa nakon 10 minuta!!
Rade Todorovic
Rade Todorovic Пре 11 дана
Vise od godinu dana kako su nam stavili katanac na ambulantu u mojem naselju. Sada mozemo da se lecimo kod baba Kurane.
Opet Mi
Opet Mi Пре 11 дана
DR Branimir Nestorović = KRALJ
stevan zajic
stevan zajic Пре 12 дана
Opet gargamelcina iz hrama,naprednjacko stene.
Da Luiz
Da Luiz Пре 12 дана
Masoni nas koce!!!
Azra Musa
Azra Musa Пре 13 дана
DDoktore,mozes li nam reci,kad primaju vakcinu beogradski policiski ludaci,ali protiv ludila
Da Luiz
Da Luiz Пре 13 дана
Ovaj brada doktor super priča!Treba ga češće zvati,
Marina Cinkocki
Marina Cinkocki Пре 13 дана
dr Gradimir smarač. Ostaloj dvojici gostiju svaka čast.
Ferenc Péter
Ferenc Péter Пре 14 дана
Gradimire, posto si rekao da smo neuceni, evo ja sam zavrsio Akdemiju Umetnosti pa plus sa 40 godina kad je promenut sistem prosvete dodao sam i 5. godinu MASTER, dakle sem shto sam polozhio 76 ispita sa 8,47 proseka postao sam i MASTER iz Audio-Vizuelnih Umjetnosti...!A svaka tebi cast sto si doktor, ali BILO KAD te izazivam iz opshte kulture i istorije pred ljudima pa chak i na tvom maternjem jeziku, jer ja sam MADJAR, i to mi je bila cela porodica i za Ugarsku se borio deda kao poruchnik iz Vojne Akademije Ludovica, a tata u 2. S.R-u, neka im je laka zemlja za 92. Madjarsku Granicno-Lovacku Kraljevsku Domobransku Armiju do ulaska Rusa su drzali i bez Rusa bi danas i Backa i Srem i Banat bi bila Juzna-Teritorija Madjara, jer sve vishe se vidi da EU se raspada bash zbog toga, shto takvi kao ti ljubite u dupe vucka, a niko od nas manjine ne smatrate sebi ravnom gradjaninu, mozhesh da prichas shta god zelis, u SRZHI OSECAM, DA sam Covjek DRUGE KLASE...!!! Ali nisam zavrshio studije da bih otishao u maticnu Ugarsku, jer prosto 3/4 zemlje i 5 miliona madjara su "Saveznichke sile" u Parizu iskljucili sa pomeranjem granice Madjarske Kraljevine...!!! Pa ako si tako pametan reci JEDNU MONARHIJU FEUDALISTICKU, i iz 1. S.R, i iz 2.S.R ko je tako kaznjen kao MADJARSKA...!!! Dr.Nestorovic ko ima pameti ste prijavili RADIKALNO-NAPREDNI DUPELISCI!!! -SEKSUALNO DEVIJANTNOG OSOBU STE stavili za primeministra drzhave...!!! SVE JE OVO DEMAGOGIJA STO VAM 2 Vucko faraon drzi u ruci, ali iz Sarajeva ko se seca,1. Vucko faraon bio je vuk MASKOTA Zimske Olimpijade, koga je svet puno vishe voljelo, jer je bio lepshi i odaniji, i kralj se zvao Bojan Krizaj...!!!!
Sneza Juresic
Sneza Juresic Пре 14 дана
Sotone same
Sneza Juresic
Sneza Juresic Пре 14 дана
Dr Nesterovic kralj
Samo Posteno
Samo Posteno Пре 14 дана
odustao sam od gledanja zbog krvopije od voditelja
Samo Posteno
Samo Posteno Пре 14 дана
ovaj voditetelj je dosadan,,cuti bre
Izet Tahirovic
Izet Tahirovic Пре 15 дана
Veliki pozdrav za Dr. Nestorovića
Zora Janicijevic
Zora Janicijevic Пре 15 дана
O boze ovi pricaju ono sto mi vec znamo. Vise se bave politikom nego strukom
Zora Janicijevic
Zora Janicijevic Пре 15 дана
Ovaj promovise sebe a ne odgovara sta sada
Mirijana N
Mirijana N Пре 15 дана
koji neprofesionalni voditelj ,taj ni sa dijecom ne moze komunicirati pusti dr nestorovica da prica i ne prekidaj koja nekultura
branko lacika
branko lacika Пре 16 дана
Dr Nestorovic pravi laf u ponašanju i znanju.
Jelica Oroz
Jelica Oroz Пре 16 дана
Bravo Doctori Srbije ,posebno Dr Nestorovica,on govori divno nije panicar i to svima treba neko da nas podrzi psihicki.No vaccine za mene Malo alternative,I mnogo vidimo racuna sta jedemo a natavno fizicka aktivnost,setnja,pranje prozora i poda .
nona lisa
nona lisa Пре 16 дана
Jebiga slusamo ono sto zele da cujemo nek idu dodjavola
Gordana K.
Gordana K. Пре 16 дана
Dr.Nestorović je živa enciklopedija, bravo doktore!
Asterix X
Asterix X Пре 14 дана
Ako je Nestorovic enciklopedija onda sam ja Einstein.
Ivelle pr
Ivelle pr Пре 16 дана
DR NESTOROVIC, DR NESTOROVIC PA SEST MESTA PRAZNO PA ONDA NIKO!!!!! PA, OPET DR NESTOROVIC UVEK I SAMO DR NESTOROVIC!!!
jelena mademoiselle
jelena mademoiselle Пре 16 дана
bravo dr nestororvic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emill Road
Emill Road Пре 17 дана
Ruske i Kineske vakcine nisu problem,problem je experimentalna genetska terapija Pfeizer i Moderna.
Renata Fabijanić
Renata Fabijanić Пре 17 дана
Bravo, dr.Nestorović!!
Silver 21
Silver 21 Пре 17 дана
Voditelj kloc, neozbiljan, nonsalantan i nadasve arogantno naporan. Pozdrav gostima, a posebno dr. Nestorovicu !
Bojan Obradovic
Bojan Obradovic Пре 17 дана
Kakav je lik ovaj Sns doktor. Zamisli neku budalu da kaze, kako u BiH nema korone, jer su je preneli u Nemacku. Ljudi moji, pa je li to realno?? :P
Marija Radosavljevic
Marija Radosavljevic Пре 17 дана
Da ste imali dr.Stojkovic umesto ovog radiologa emisija bi vam bila odlicna,a ovako.?..razocarenje
Miša
Miša Пре 15 дана
A kakve veze ima dr Jovana sa virusima i vakcinama? Da li će možda da analizira psihologiju virusa pa da ima smisla da učestvuje? Možda vam se više sviđa samo zbog toga što pljuje ovu vlast pa je onda kao stručna? Ajde ne ...
Milan Brkic
Milan Brkic Пре 17 дана
Dakle ovakvu glupost ne bi izgovorio ni prosečan djak osnovne škole. Kakav idiot.1.27,25 .Povećao se broj zaraženih u Nemačkoj , Frankuckoj i Austriji jer su se Bosanci vratili sa odmora.?
Top Dollar Black Pill Gangster
Top Dollar Black Pill Gangster Пре 17 дана
Ovaj nadrilekar je doktor koliko i Toma Nikolić magistar. Stojkovićka je potparol neonacističkih grupa Levijatan i ostalih na platnom spisku Službe koji se maskiraju pod velom dobrotvornih ustanova.
Petar Petrovic
Petar Petrovic Пре 17 дана
Botcina
Petar Petrovic
Petar Petrovic Пре 17 дана
Borcima Miroslav Zlatanovic
Natta mam
Natta mam Пре 17 дана
Joj kada sam vidjela facu ovog drugog "doktora" smucilo mi se. 🤢
Ana Djordjevic
Ana Djordjevic Пре 18 дана
obradujem se reklami kad govori ovaj parazit dragutinovic
Specijalni Pedagog
Specijalni Pedagog Пре 18 дана
Vanja Bulić od šmekera i ozbiljnog novinara, postao baba i sisica.
Wissell Silver
Wissell Silver Пре 18 дана
Bulica bi trebo Seselj malo promuckati ispreturati, nepotrebno podbada glupim upadicama ko ljigavac mekusac. Postaje nesnosiv.
doug cane
doug cane Пре 18 дана
opet Nestorovic hvali Stanford....pa da su Ameri najbolji nebih imali najvise zrtava korone na svetu, cak vise od Indije.....ajde Nestorovicu, digni guzicu sa stolice i pregledaj tu Rusku i Kinesku vakcinu kako treba...
Zwerko Zwersky
Zwerko Zwersky Пре 18 дана
Opet ovaj kvazi radiolog qq , on srastao za fotelju ,kad stize da radi kad se neskida sa TV.
Jelena Abraham
Jelena Abraham Пре 18 дана
Ovaj radiolog dno.Na Boga ne misli a stalno mu je Bog u ustima.O Srbijo...
D. R.
D. R. Пре 18 дана
Vanja.. Prodana dušo
Bojan Bozovic
Bojan Bozovic Пре 18 дана
Doktore Nestorovicu, imam samo jednu zamerku, a to je što učestvujete u emisiji sa ovim doktorom radiologom iz SNS
Milan Borojevic
Milan Borojevic Пре 18 дана
Kovid, kovid, kovid, kovid,... A GDE SE DEDE GRIP? Sve je kovid i deca imaju kovid.. 😪
Miša
Miša Пре 15 дана
Shvatio bi odgovor kada bi uključio mozak. Naime, na besplatni test idu svi oni koji imaju simptome zaraze i od njih 1/4 ili 1/5 ima Kovid, a ostali druge infekcije uključujući i grip. Kapito?
Milan Borojevic
Milan Borojevic Пре 18 дана
Buliću pa zar si toooliki LJIGAVAC, STRAAAAŠNO...
Milan Borojevic
Milan Borojevic Пре 18 дана
Buliću jesi se ti vakcinisao? Kojom vakcinom?
Milan Borojevic
Milan Borojevic Пре 18 дана
Suuuper, Bogu hvaaala, vraća se život u normaalu... 🤗🤗🤗🤗 Gotovoooo. Rekla SZO popušt korona, jeeee
Role. Ceca
Role. Ceca Пре 18 дана
Šta je miševi ukakili ste se u gaće zbog dr Stojković pa zovete ove režimske vaške da amortizuju ...Nestorovića izuzimam mada je i on malo pustio u gaće zbog tužbe ovih režimskih govnara.Eto kolika ste sila kad vas jedna dama posrami i s ljudske strane i sa stručne strane ...jel znate koja ide kazna za izdaju svog naroda ?To što vas još nije stiglo nemora da znači da neće nego sve to biva da bi se zatrli zauvek
miris pro
miris pro Пре 18 дана
Tek što sam počeo gledati, ovaj voditelj non-stop upada ...ide na živce.
Zorica Vracar
Zorica Vracar Пре 18 дана
Ovde najpametnije priča dr Nestorović. Ovi drugi su luk i voda.
vio paunovic
vio paunovic Пре 18 дана
Ovaj doktor Gradimir je toliko nekulturan, ima agresivan nastup i svima upada u reč. Trebalo bi malo da se ugleda na doktora Nestorovića. Obozovam ovog doktora Nestorovića,covek je genije
Vukica Dolovac
Vukica Dolovac Пре 18 дана
Sve bolnice ce biti pune psihički bolesnika...pa ovo je smešno jebem ti klliko smo jaki dobili vakcine sa svih strana da budemo pokusni kunici...užas ....i Bog plače za ovom Srbijom🙏
Renata Lazic
Renata Lazic Пре 19 дана
Zsto niko ne odgovori na pitanje o Vucicui njegovoj ne vakcinaciji
YuGo
YuGo Пре 19 дана
Гдје је Др. Јована?
Mimi Mimi
Mimi Mimi Пре 19 дана
Njemci nece vakcinu jer nije sigurna . Srbija je dobila te vakcine jer se na njih i testira ( miševi ) . Tako da ne talasaj te mnogo .
Vladislava Čvorić
Vladislava Čvorić Пре 19 дана
Sramota je da morate da otkazujete najavljene goste da biste udovoljili onima koji Vas plaćaju. Dr Jovana je nepoželjna jer je ovom režimskom doktoru Dragutinoviću prošli put dobro natrljala nos i zapušila usta. Imala sam lepše mišljenje o Vama Vanja!
Miša
Miša Пре 15 дана
A kakve veze ima dr Jovana sa virusima i vakcinama? Da li će možda da analizira pshologiju virusa pa da ima smisla da učestvuje? Možda vam se više sviđa samo zbog toga što pljuje ovu vlast pa je onda kao stručna? Ajde ne ...
PeerPete
PeerPete Пре 19 дана
Vanja, zelis li da ispadnes pametan? Zelis! Dobro. Onda cuti i pusti sagovornike da pricaju. Jer cim otvoris usta ispadnes glup. Sto i jesi. Samo sto ne znas.
Sa_Mir
Sa_Mir Пре 19 дана
Kad je prije nekog vremena objašnjavao u pogledu našeg imuniteta naspram dobivanja vakcije - da naš imunitet gradi i stvara odbranu i da se stiče otpornost na COV 19 - mnogi su tada a i danas uvaženog Profesora i Dr.Nestorovića napadali da je antivasker, teoretičar zavjere, nestručan, šarlatan i sl. Bez obzira što u ovom videu i gostovanju razumski daje prijedlog o vrsti vakcine koju eventualno izabrati sa stručne strane pristupa, ono što jest činjenica je to da je Dr.Nestorović bio u pravu u pogledu gore svoje izjave - pojašnjenja o otpornosti našeg imuniteta kao odgovor za COV 19. Iako nije virusolog, genetičar, imunolog i sl. očito je pokazao daleko više znanja i stručnosti u pogledu profesije nego mnogi koji su na tom polju " autoriteti." U prilog toga ide najnovija naučna istraživanja iz Austrije/ medicinski naučni institut u Gracu - koja danas potvrđuju već odavno zalaganje i zastupanje onoga što je Dr.Nestorović pokušao odavno ( možda još na početku same epidemije ) pojasniti i otvoriti oči svima nama. Izvolite pa pogledajte o čemu je riječ: www.oslobodjenje.ba/magazin/zdravlje/objavljeni-rezultati-nove-studije-ljudi-koji-su-preboljeli-covid-19-imaju-91-posto-nizi-rizik-od-ponovne-zaraze-630608
Sasa Rajacic
Sasa Rajacic Пре 19 дана
Albanci prave svoju drzavu polako,drze se zajedno.A mi unistavamo Srbiju zbog malih,licnih interesa
Biljana Budisic
Biljana Budisic Пре 19 дана
OVAJ DRAGUTINOVIĆ JE STVARNO BUDALETINA.
Biljana Budisic
Biljana Budisic Пре 19 дана
OVA TROJICA SU ZBLANUTA I GLEDAJU DRAGUTINOVIĆA ŠOKIRANO. VEROVATNO NE VERUJU ŠTA SLUŠAJU.
Biljana Budisic
Biljana Budisic Пре 19 дана
OVAJ DRYGUTINOVIĆ JE STRAĐNO ANTIPATIČAN I NEPRIJATAN I PO MENI NEOBRAZOVAN. MUKA MI JE DA GA SLUŠAM. PRODANA DUŠA. PRIVATNA PRAKSA.
Sladjana Jovanovic
Sladjana Jovanovic Пре 19 дана
Ma zasto dr radiolog stalno upada u rec dr Nestorovicu 😈
Srđan
Srđan Пре 19 дана
E doktori, jako je lako kritikovati neuk narod, malo je teže obrazovati ga, a i obrazovanje je slabo plaćeno.
Sneza Misic
Sneza Misic Пре 19 дана
Ovaj doca sto promovise vakcinu,kaze da posle koliko vrem opet vakcinisanja--koliko zive u org.... aman. Lepo kaze doktor rad,selo zdrava hrana. San svakog konkretno:::Vranjanca kad se rodi-place za BG::::Sela su pusta, pricamo o "Koroni"ostavis svoje selo-odes da jedes-pastetei uvozno ?meso ha ha.
Lazar Panic
Lazar Panic Пре 19 дана
Вања, Вања, јефтина продана душо. Знаш ли какво је разочарање када схватиш да је неко кога веома цени заправо обична морална гњида. Реци ко ти је наредио, а ти смерно извршио, да откаже гостовање ДР. ЈОВАНЕ СТОЈКОВИЋ? Није ли све било на миг оног дебилног СНС доктора, кога је Јована прописно разбуцала у прошлој емисији или неког од његових власника (заиста мислим власника) из врха бандитске странке? Јадни сте, веома јадни...
Jasmina mitic
Jasmina mitic Пре 19 дана
Zasto Prof dr Gradimir Dragutinović nezna da i ako je vakcinisan, moze da bude nosilac virusa i da moze da ga prenosi na ostale, a i da sam oboli! Ili nezna ili laze narod!
Гуле Гуглић
Гуле Гуглић Пре 19 дана
Овог Градимира - шаком у главу! НИСТЕ ДОСТОЈНИ ХЕРОИНЕ ЈОВАНЕ, ЈАДНИЦИ!
Anabela Papaj
Anabela Papaj Пре 19 дана
Nestoroviću crni druže sto te koriste da ovim ljigama -gostima dizes rejting .jovanu su spriječili da gostuje ,zar ti nije stalo do istine ?????
Gordana Kotrlja
Gordana Kotrlja Пре 19 дана
Da li je moguće da otkazete gostovanje dr Jovani..sramotno za Vas Vanja, kao jedan od boljih voditelja. Da li je istina u Srbiji cenzurisana, počinjem da sumnjam da, ili namerno ne zelite da spojite dr Nestorovića i dr Jovanu. Ili Nestorović odbija..??? U sta više da verujemo.
Miša
Miša Пре 14 дана
@Gordana Kotrlja Hvala na lepim željama što je inače retkost čuti u YT diskusiji. U vezi Boga, dosadašnji život me je u mnogome razočarao u to verovanje jer da ima Boga onda na ovoj planeti ne bi egzistiralo toliko zla i kada sa nekim razmenim mišljenje o toj temi onda se kao trvdi da je za sve loše odgovoran Đavo, a za dobro Bog. Interesantno je zaključiti da Bog ne dira Đavola i obratno i što je najgore da Bog dozvoljava da Đavo uopšte postoji tj. miri se sa zlom pa onda ostavlja ljudima da biraju šta im više odgovara. Izvinite što pominjem ovu temu ali sam još pod utiskom sinoćnog filma "Dara iz Jasenovca". Kako god, ipak je lepo znati da neko dobrim misli na nas pa nek je i u mašti... Pozdrav i svako dobro.
Gordana Kotrlja
Gordana Kotrlja Пре 14 дана
@Miša poštovanje za Vaše godine, i davno prošlo vreme.. Odgovaram samo pred bogom kao i svi. Uopšte se ne plašim, samo ne verujem. Ne bih se više nadovezivala. Imate pravo na svoje mišljenje. Zelim Vam još mnogo mnogo srećnih godina da prozivite.
Miša
Miša Пре 14 дана
@Gordana Kotrlja Nadam se da niko nije učesnik ove diskusije da bi se sa nekim svađao ili raspravljao već samo da bi izneo svoje stavove i video da li se ostali učesnici diskusije slažu sa njima ili ne. Ako ne, onda pokuša da shvati zašto i možda promeni svoje mišljenje o nečemu. U tom smislu smatram da Vi za sebe možete da odlučujete i da ne primite vakcinu bez ikakvih sankcija. Za decu je već druga priča jer za njih država ima deljenu odgovornost sa vama i pravo da ih zaštiti od, po njima, neodgovornih roditelja. Zato i postoje centri za socijalni rad. Ovo znači, da ako država propiše obaveznu vakcinaciju za decu pa ako vi to zabranite dolazite u sukob sa državom i to će imati posledice. Država to čini da bi zaštitila ostalu mladu populaciju od po njima neodgovornog odnosa pojedinaca prema zaraznim bolestima. Ja sam u svom životu primio gomilu vakcina i evo dočekao 70 godina što znači da vakcina nije neko zlo od koga treba bežati. Prošle godine sam zaradio Kovid i verovatno zbog istreniranog imunog sistema prošao atipično. Primio sam obe kineske vakcine i ostao živ i pri svesti što možete zaključiti iz načina pisanja ove replike. Ako je već toliki strah u vama od potencijalnih posledica vakcine, sačekajte da Torlak počne da pravi vakcine ali tek krajem godine jer za par meseci će početi samo sa pakovanjem.
Gordana Kotrlja
Gordana Kotrlja Пре 14 дана
@Miša kako Vi kažete.. Takođe i mi imamo izbor da li ćemo se vakcinisati.. A takođe i naša deca. Ne bih se raspravljala.. Imam svojih razloga koje ne bih iznosila, a napisala sam.. Da ne znamo kome više da verujemo. To se odnosi na sve. A politika me ne zanima.
Miša
Miša Пре 14 дана
@Gordana Kotrlja Sloboda govora ne podrazumeva da svako može da priča šta god i sa rečnikom kakav god i da pri tome vređa bilo kog. Svaki javni nastup podrazumeva poštovanje kulture komunikacije jer to dotiče ljude koji mogu biti lično uvređeni zbog nečeg javno iznetog. Ako se javni nastup dr Jovane svodi samo na politički marketing zasnovan na nekakvom optuživanju vlasti, onda svako ko vodi taj javni dijalog može da joj uskrati gostovanje i iznošenje stavova koji možda duboko vređaju pristalice ove vlasti, a njih je bar 1000x više no pristalice ponašanja dr Jovane. Lično prema njoj imam veliki animozitet jer preko afera pokušava da bude u centru pažnje kako bi politički profitirala! U tom smislu je krajnje vreme da ona uradi samoanalizu pa da ispita svoj nivo osetljivosti prema ličnom shvatanju stida i srama u svom odnosu prema okruženju.
Sneza Misic
Sneza Misic Пре 19 дана
Zasto nije bila emisija 3Teorija zavere. Zabranjena aaaa sve je jasno.
Branislava Ponjevic
Branislava Ponjevic Пре 19 дана
Vanja jel vi uopste slusate zena je postavila pitanje Nestorivica pita o detetu koje ima temperaturu.
Jovan Kiso
Jovan Kiso Пре 19 дана
Osim što nije pozvao Dr. Jovanu još uvaljuje VRUĆ KROMPIR ako niste primetili , meni je to ličilo na ribanje u rukavicama Dr. Nestorovića ......
Miša
Miša Пре 15 дана
A kakve veze ima dr Jovana sa virusima i vakcinama? Da li će možda da analizira psihologiju virusa pa da ima smisla da učestvuje? Možda vam se više sviđa samo zbog toga što pljuje ovu vlast pa je onda kao stručna? Ajde ne ...
Андрија Мирковић
Андрија Мирковић Пре 19 дана
Grdimir kad krene.. Odmah premotavanje..
Nadja Radojevic
Nadja Radojevic Пре 19 дана
Треба га чути. Ако имаш желудац.
Андрија Мирковић
Андрија Мирковић Пре 19 дана
Sto ovaj tamnoputi konstantno prekida i upada u reč?
Igor Stankov
Igor Stankov Пре 19 дана
Вакцина је бескорисна и непотребна а може да буде опасна.
Miša
Miša Пре 16 дана
Vakcina je samo trening imunog sistema kako bi se lakše i brže izborio sa bolešću od koje je neko vakcinisan. Ti izgled nisi sportski tip pa ne znaš benefite treninga ...
Rada Ostojić
Rada Ostojić Пре 19 дана
Kako kaže gospodin vrlo dobro VODIMO IGRU sa ove četiri riječi je sve rekao.
Rada Ostojić
Rada Ostojić Пре 14 дана
@Nadja Radojevic 👍
Smezaa Nedeljkovic
Smezaa Nedeljkovic Пре 19 дана
Mislim da je jako nekulturno od strane vaše Jovan iz jutarnjeg gde gostima prstom uperenim u njih daje reč Šakom se to radi... To je odraz krajnje.. nekulture...
Smezaa Nedeljkovic
Smezaa Nedeljkovic Пре 19 дана
Ma, dajte Ova država ne voli pametne ljude. Hepii i ako je režimska tv gledam samo zbog Dr Nestorovića.. Ničija nije gorela do zore... Sram vas bilo..Znate vi zbog čega..
Kamion Man
Kamion Man Пре 19 дана
Da, voditelj nula od nule. Šteta dobrih gostiju.
Video Recording
Video Recording Пре 19 дана
brrrr
Video Recording
Video Recording Пре 19 дана
da ukinemo komore
GOVORNICA 07.12.2019.  prof. dr Branimir Nestorović
2:29:55
RTV Marš HD Valjevo
Приказа 494 хиљ.
TEASER: Hurricane - Loco Loco - Eurovision 2021 Serbia
0:15
RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Приказа 172 хиљ.
VVS
2:43
Corona - Topic
Приказа 64 хиљ.
Vladika Porfirije pjeva četničke pjesme
2:51
109. bbr
Приказа 240 хиљ.
Inflammation: Is the Gut the Driving Force of Systemic Inflammation?
59:24
Suzanin izbor S06E272 - Prof. dr Branimir Nestorović
21:26
Suzanin izbor
Приказа 106 хиљ.
Goran Šarić - „Poreklo Crnogoraca”
49:00
KCNS
Приказа 82 хиљ.
TEASER: Hurricane - Loco Loco - Eurovision 2021 Serbia
0:15
RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Приказа 172 хиљ.
VVS
2:43
Corona - Topic
Приказа 64 хиљ.
Vladika Porfirije pjeva četničke pjesme
2:51
109. bbr
Приказа 240 хиљ.
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Приказа 12 мил
Nikad nije kasno - Cela emisija 16 - 28.02.2021.
1:40:29
Nikad nije kasno
Приказа 113 хиљ.
nikola adamovic tiktok
0:29
TikTok Official
Приказа 161 хиљ.